www.reinseth.dk

Forside  ~  Profil  ~  CV  ~  Kontakt

 

 

 

Tja, billedet er ikke just fra i går, men det er det bedste jeg har, af mig selv. Det er et billede fra mit one-mandshow, som jeg turnerede rundt med for ca. 15 - 16 år siden. Men det fanger stadig meget godt essensen, af hvem jeg også kan være...

Åben og ærlig, var der engang en arbejdsgiver der skrev i sin anbefaling, det er nok rigtig nok, måske sommetider nok lidt for ærlig, men ”kan dog på den anden side ikke finde på, bevidst at såre nogen”, var der en veninde, der en gang sagde. Jeg trives dog bedst, når mine omgivelser er glade, har et alt for stort hjerte og tænker generelt vist for meget over tingene

Ærligt, så tror jeg privat at jeg er lidt af det hele; kælling, kvinde, engel… o.s.v.

Er I de seneste år blevet lidt af en sundhedsfreak, i hvert fald i teorien, det jeg ikke ved om slankekure / kostomlægninger / træning er ikke værd at vide. Tror det er meget vigtigt, hvad vi spiser mv. og æder da også alle livsstilsprogrammerne råt og elsker at læse I Form. Men endnu er det ikke lykkedes mig at holde det. Jeg håber da det vil ske i fremtiden, når der kommer lidt ro på.

Min største interesse det sidste års tid har dog været psykologi, hvilket mine nærmeste nok er ved at være trætte af, får nok aldrig min uskyld tilbage, alt bliver analyseret ud fra andre psykologiske principper end før. Lyder ind imellem som lidt af en nørd og følte mig da også som en da jeg for nogen år siden sad og kommenterede Batmans betingning eller underholdte min veninde med Freuds 5 faser. Scorede da også 11 til eksamen, så de led ikke forgæves.

Startede på Den Sociale Højskole 1. september 2006 :) dog afbrudt af bl.a. barselsorlov i 2008, hvor jeg blev mor til en dejlig lille dreng. Blev dog den stolte ejer af titlen som socialrådgiver juni 2011, kun få uger før min nu store dreng starter i børnehave.

 

 

Familie/venne links:

·                  Kåre Foged

·                  E. Foged

·                  Katja & Peter Bang

·                  Min ønskeseddel

 
Janne Reinseth © 2005 Reinseth.dk